Vejskilte er ofte placeret så tæt på trafikken at skiltene bliver påkørt af køretøjerne. Når skiltene er monteret på en fast metal skiltestander, får man ofte defekte skilte og bøjede Skiltestandere. Det medfører at der er mindre trafiksikkerhed indtil skiltene er skiftet, og selve udskiftningen giver øgede omkostninger.

Disse ulemper og ekstra omkostninger kan begrænses betydeligt ved at anvende signal pullerten som skiltestander hvor det er muligt. Når et skilt der er monteret på en eftergivelig stander bliver påkørt, vil hele standeren give efter og i de fleste tilfælde rette sig op i lodret stilling bagefter. Ofte vil der kun være små skader, eller slet ingen skader på skiltet. Det afhænger af den kraft skiltet er påkørt med.

Vi ser derfor ofte Rocycle signal anvendt til på midterrabatter til markering af vejbaner, og andre steder hvor der placeres skilte tæt ved trafikken. Signal pullerten monteres ofte med et refleksrør, der gør pullerten meget synlig, især når det er mørkt eller usigtbart vejr. Vi leverer refleksrør der er bolsjestribede til højre eller venstre side, og vi leverer helt gule refleksrør der blandt andet anvendes monteret på en signalpullert som alternativ til Hellefyr.