Rocycle pullerter i 25 år
ROCYCLE fleksible pullerter blev udviklet af A/S Roulunds Fabriker i årene 1990 til 1995. Det skete i tæt samarbejde med Odense kommune og det daværende Fyns Amt. Basis for pullert produktionen var vulkaniserede gummirester fra Roulunds produktion af kileremme, som men indtil da havde sendt til forbrænding.

I 1995 startede salg og markedsføring i Danmark, og i de følgende år blev ROCYCLE pullerter også introduceret på flere andre Europæiske markeder. I 2006 blev produktionen af ROCYCLE pullerter solgt og flyttede til Glamsbjerg på Vestfyn, hvor vi stadig producerer vores fleksible ROCYCLE pullerter.

Helt fra starten på udviklingen af ROCYCLE pullerter var ideen at lave produkter der medfører ressourcebesparelser, øget trafiksikkerhed, og omkostningsreduktioner. Det er stadig det bærende grundlag for produktionen af ROCYCLE pullerter.

Vi arbejder hele tiden på at reducere vort spild og forbrug af energi til fremstilling af pullerterne. Vi sørger for at nye produkter også er med til at øge trafiksikkerheden og samtidigt er med til at reducere omkostningerne for vore kunder.

Produktionen foregår i Danmark
Derved sikrer vi at ROCYCLE pullerter er fremstillet efter Danske løn- og arbejdsforhold og på en etisk og miljømæssig forsvarlig måde.